Companie nouă pe piaţa aeriană din Republica Moldova

Pe piaţa aeriană din Republica Moldova s-a lansat o nouă companie de zbor. Aceasta va opera curse regulate spre mai multe destinaţii din Europa şi Federaţia Rusă, transmite IPN.

Directorul companiei FlyOne, Nicu Berla, a declarat într-o conferinţă de presă că  aceasta a fost concepută în 2015, având specialişti cu experienţă în domeniu de mai mulţi ani. Potrivit lui, compania vine cu un capital sută la sută privat şi vizează în principal transportul de pasageri. „Compania aeriana FlyOne vine cu alternativă de zbor sigură, cu cea mai bună dezvoltare tehnologică. Vrem ca să fie accesibilă ca preţ şi confortabilă ” a declarat Nicu Berla.

Reprezentanţii companiei afirmă că începând cu luna aprilie 2016, Fly One operează curse charter ca Antalya, Heraklion, Rhodos, iar din luna iunie va opera curse regulate spre 9 destinaţii din Europa şi Rusia printre care – Verona, Parma, Londra, Dublin, Lisabona, Barcelona, Moscova, St. Petersburg, Voronej.

Pentru a desfăşura activitatea de transport, compania dispune de 2 aeronave de tip Airbus A320 cu o capacitate de 180 de locuri, iar în caz de necesitate reprezentanţii companiei afirmă că vor apela şi la o navă de rezervă.

Biletele pentru curse vor putea fi cumpărate online şi direct de la companie.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.