Comoditate, deservire personalizată și o experiență a clienților îmbunătățită în Sucursala maib Fălești

Maib își consolidează prezența și dedicarea față de clienții săi prin redeschiderea Sucursalei maib Fălești, acum mai comodă și mai colorată.

Sucursala maib Fălești a fost renovată conform noii identități de brand pentru a reflecta standardele înalte de comoditate și eleganță, fiind implementate în întreaga rețea de unități maib. Designul modern, zonele spațioase și atmosfera prietenoasă creează un mediu propice pentru deservirea și discuțiile personalizate cu clienții.


Sergiu Rachimciuc, Directorul Sucursalei maib Fălești:

„Redeschiderea Sucursalei maib Fălești marchează o etapă nouă în oferirea serviciilor bancare de calitate, aducând o combinație inedită de eleganță și profesionalism în inima comunității. Cu un accent deosebit pus pe accesibilitate și confort, în noul spațiu avem oportunitatea de a oferi clienților un mediu plăcut și inspirațional pentru desfășurarea unei game vaste de operațiuni financiare. Echipa noastră de profesioniști este dedicată asigurării unei experiențe personalizate și eficiente, fiind axată pe crearea de experiențe mai bune clienților maib.”

Locația strategică a sucursalei în centrul orașului asigură accesibilitate maximă pentru clienți. Astfel, maib își propune să ofere o experiență bancară mai eficientă și personalizată, adaptată cerințelor specifice ale fiecărui client în următoarele zone:

  • zona tranzacțională – facilitează efectuarea mai multor operațiuni bancare la un singur ghișeu, ceea ce asigură o deservire mai rapidă și eficientă.
  • zona consultativă - facilitează comunicarea directă, analizarea necesităților și planurilor complexe personale sau de dezvoltare a afacerii. Zona se află într-un spațiu semi-privat, ceea ce oferă clienților ambianța potrivită pentru luarea deciziilor importante, precum cele legate de credite, de afaceri sau altele asemănătoare.
  • zona de autoservire - destinată clienților care optează pentru operațiunile bancare autonome și rapide, precum: achitarea facturilor, achitarea creditului, verificarea contului, depunerea numerarului în cont etc. Zona face parte din conceptul maib 365, fiind deschisă 365 de zile în an, 24/7.
     

De asemenea, a fost extinsă zona 365 și instalat un nou bancomat la care clienții vor putea utiliza serviciile de tipul cash in, cash out și schimb valutar.

Amplasată în orașul Fălești pe strada Alexei Mateevici, 111, 
Sucursala maib Fălești își așteaptă clienții de luni până vineri, între orele 8:30 și 16:30, fără pauză.

     

     


Maib – simplu și ușor!


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.