CNESP a permis desfășurarea a două meciuri internaționale de fotbal la Chișinău

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a permis desfășurarea meciurilor internaționale oficiale de fotbal în cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal „Qatar 2022”, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, CNESP a decis disputarea a două meciuri: Moldova – Insulele Feroe, care va avea loc la 25 martie și Moldova – Israel, care va avea loc la 31 martie. Ambele meciuri vor avea loc fără prezența spectatorilor, pe stadionul „Zimbru” din Chișinău, cu începere de la ora 21.45.

Selecționata Moldovei și echipele adversare se vor afla în carantină odată cu intrarea în cantonamente. Toate echipele vor face câte trei teste la COVID-19 - cu 20, 7 și 2 zile înainte de meci.

În toată perioada cantonamentului, selecționata Moldovei se va afla în izolare la Centrul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal din orașul Vadul lui Vodă. Selecționatele oaspete vor călători cu rute charter și vor fi cazate în hotel pe etaje separate de restul oaspeților.

De asemenea, persoanele implicate în organizarea meciurilor vor fi testate la COVID-19 de 2 ori în săptămâna dinaintea desfășurării meciului. Totodată, intrarea pe stadionul „Zimbru” va avea loc prin câteva filtre de protecție anti-COVID-19.

Acțiunile sunt stabilite în conformitate cu Protocoalele UEFA și FIFA și, respectiv, aplicate la desfășurarea meciurilor internaționale de fotbal în Republica Moldova.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.