CNAS: În luna iulie toate prestațiile au fost finanțate conform graficului

A doua tranșă a indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă, în valoare de 30,8 milioane de lei a fost finanțată de Casa Națională de Asigurări Sociale, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al instituției.

Astfel, operațiunile de finanțare a prestațiilor de asigurări sociale pentru luna curentă au fost finalizate. Suma totală transferată pentru toate prestațiile sociale pentru luna iulie este de 2079,21 milioane de lei.

Pe parcursul lunii au fost transferate mijloace bănești pentru toate tipurile de pensii, suportul financiar, indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă, alocații, indemnizații adresate familiilor cu copii, indemnizații de maternitate, compensații, ajutorul de șomaj, ajutorul social, ajutorul de deces etc.

Pentru a primi banii prin intermediul băncii, beneficiarii trebuie să se adreseze către instituția la care a fost deschis contul bancar. Dacă acesta nu este deținător de card bancar, banii pot fi ridicați în orice oficiu poștal, indiferent de locul înregistrării la domiciliu.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.