CNAS deservește cetățenii în regim special

Subdiviziunile teritoriale ale Casei Naționale de Asigurări Sociale deservesc în continuare cetățenii în regim special. Din 11 mai până la 15 mai inclusiv, de la ora 08.00 până la ora 14.00, vor fi deserviți numai beneficiarii de pensii, alocații sociale și solicitanții ajutorului de deces. Măsurile au fost luate pentru a preveni răspândirea COVID-19, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al instituției, în perioada 11 și 15 mai, nu vor fi deserviți solicitanții și beneficiarii de prestații din raionul Ștefan-Vodă, dat fiind faptul că în centrul raional, unde este amplasată CTAS, este stabilită carantină. Primirea cetățenilor va începe după sistarea situației de carantină în orașul Stefan Vodă.

În incinta instituțiilor, vizitatorii CTAS vor fi admiși doar cu condiția că poartă mască de protecție și mănuși, cu asigurarea respectării distanței sociale. Iar după fiecare două ore de audiență a cetățenilor, în incinta caselor teritoriale, timp de zece minute, se face dezinfecția și aerisirea spațiilor de primire.

Din 18 mai anul curent, toate casele teritoriale vor active în regim deplin, în cazul în care nu va fi prelungită starea de urgență. În funcție de evoluția situației epidemiologice, CNAS va informa suplimentar despre programul de activitate  .

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.