CNAS a finalizat operaţiunile de transfer pentru plata prestaţiilor sociale pentru decembrie

Casa Naţională de Asigurări Sociale anunţă că a finalizat anul cu transferul tranşei a doua pentru plata indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă. În total pentru plata prestaţiilor sociale pentru luna decembrie au fost transferate 2142,7 mln. lei.

De menţionat, că pe parcursul anului curent toate operaţiunile executate pentru plata pensiilor, indemnizaţiilor adresate familiilor cu copii, ajutorului de şomaj, alocaţiilor, suportului financiar, indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă, ajutoarelor, compensaţiilor au fost efectuate de CNAS la timp şi în mărime deplină.

Casa Naţională de Asigurări Sociale îndeamnă beneficiarii de prestaţii sociale să-şi ridice de la oficiile poştale mijloacele băneşti, deoarece la sfârşitul fiecărei luni sumele nesolicitate sunt restituite pe contul corespunzător al CNAS şi sunt incluse în plată în luna următoare a lunii de gestiune.

Direcţia comunicare şi relaţii cu publicul

_______

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.