China depune eforturi pentru a organiza o Olimpiadă sigură, în ciuda pandemiei, ambasador

China implementează pe deplin conceptul de organizare ecologică, partajată, deschisă și curată a Jocurilor Olimpice, și depune eforturi neîncetate pentru a dedica lumii o Olimpiada eficientă, sigură și minunată, în ciuda pandemiei. Declarația aparține ambasadorului Chinei în Moldova, Yan Wenbin, care a avut astăzi o discuție cu președinte CNOS, Nicolae Juravschi, transmite IPN.

„Așteptăm sportivii ambelor noastre țări să obțină rezultate bune la aceste Jocuri Olimpice”, a mai spus diplomatul chinez.

La rândul său, președintele CNOS, Nicolae Juravschi, a subliniat că, fiind o țară cu o experiență bogată în a găzdui evenimente sportive internaționale, China va organiza cu siguranță o ediție de Jocurilor Olimpice de iarnă excelentă, scriind un capitol și mai nou în istoria organizării JO.

A XXIV-a ediție a Jocurilor Olimpice, eveniment multi-sportiv internațional, va avea loc în perioada 4 – 20 februarie 2022, la Beijing, în China. Va fi a doua ediție a Jocurilor Olimpice, desfășurată aici, orașul Beijing organizând și Jocurile Olimpice de vară din 2008.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.