Ceremonia Depunerii Jurământului Medicului și Farmacistului, Promoția 2022

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită la ceremonia consacrată depunerii Jurământului Medicului și Farmacistului de către Promoția 2022.

Evenimentul va avea loc în data de 16 iunie curent, cu începere de la ora 10:00, pe Stadionul „Zimbru” din Chișinău (str. Dacia, 45).

În acest an vor rosti Jurământul 1068 de absolvenți: 618 – autohtoni și 450 – străini din 20 de țări. Dintre aceștia, 783 au finalizat programul de studii Medicină, 172 – Stomatologie, 65 – Farmacie, 20 – Medicină preventivă și 17 –  Optometrie. De asemenea, Universitatea lansează prima promoție de specialiști licențiați în Asistență medicală generală - 11.

Invitații de onoare ai evenimentului sunt președinta Republicii Moldova Maia Sandu, ministra sănătății Ala Nemerenco și ministrul educației și cercetării Anatolie Topală. La manifestare vor participa reprezentanții administrației Universității, decani și prodecani, șefi de catedre și alte subdiviziuni universitare, profesori, studenți și părinți.

Ceremonia se va desfășura în limbile română și engleză.


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.