Centrul de leasing OTP Bank susține antreprenorii în sezonul rece

Pe vremea sărbătorilor, OTP Bank face totalurile campaniei destinată afacerilor care și-au propus să-și extindă sau să-și reînnoiască parcul auto – optând pentru finanțare în leasing.

Astfel, trei câștigători norocoși - Irina Rusu, Alexandru Ciaicovshi și Alexandru Grabazei - își pot deja pregăti autoturismele companiei pentru sezonul rece, deoarece au primit câte un certificat valoric în suma de 10 mii de lei.

Centru de Leasing OTP Bank a avut un an productiv, oferind soluții de leasing financiar antreprenorilor care s-au ambiționat să-și crească parcul auto atât cu mijloacele de transport noi, cât și cu parcurs. Astăzi, premiem pe trei dintre aceștia, cu câte un certificat de 10.000 de lei, care le va fi foarte util pentru sezonul rece. Certificatul poate fi utilizat pentru procurarea seturilor de anvelope, accesoriilor auto, acumulatoarelor, uleiurilor, lubrifianților, etc.” declară Victoria BOTNARI, Șef Centrul de Leasing, OTP Bank.

Mai mult, unul dintre câștigători a decis să direcționeze premiul în scopuri caritabile „Mereu am simțit susținerea băncii și a angajaților. Ceea ce ține de suma de 10 mii lei, am decis să o donăm unei organizații obștești pentru susținerea copiilor orfani cu dizabilități.”, spune Alexandru Grabazei, client OTP Bank.

Produsele de leasing fac parte din gama variată a serviciilor financiare oferite de OTP Bank. Antreprenorii care sunt în căutarea unor soluții de finanțare flexibile, adaptate identității afacerilor pe care le cresc, pot opta cu încredere pentru produsul
OTP Lease Back – acesta poate fi acordat în lei, euro sau dolari și poate acoperi până la 75 la sută din valoarea investiției.

Pentru mai multe detalii despre modalitățile avantajoase de finanțare în leasing – vizitează
Centrul de Leasing sau orice sucursala OTP Bank.


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.