Cele două tinere rănite în accidentul de la Todirești rămân la reanimare

Cele două tinere, de 23 şi 24 de ani, rănite în accidentul de lângă Todirești, raionul Anenii Noi, rămân la reanimare. Tânăra care şi-a pierdut copilul şi soțul în accident este conectată la respirație artificială.

Solicitat de IPN, ofițerul de presă al Institutului de Medicină Urgentă, Petru Craveț, a declarat că tânăra a suferit o intervenție la picior, după care starea i s-a agravat și a fost conectată la respirație artificială. Cealaltă rănită, este în stare gravă, dar stabilă.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Silvia Vetcu, a declarat pentru IPN că, preliminar, s-a constat că șoferul automobilului Audi, care a ieşit pe contrasens şi a lovit automobilul Dacia, se deplasa cu viteză excesivă. Urmează o expertiză auto-tehnică, care poate dura câteva luni. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației.

În accidentul de lângă Todirești, produs la începutul săptămânii, şi-au pierdut viața cinci persoane, printre care un copil de un an şi jumătate. Automobilul de model Audi, cu numere de înmatriculare transnistrene, la volanul căruia se afla un locuitor al satul Geamăna, în vârstă de 33 ani, deplasându-se cu viteză excesivă din direcția Chișinău, a pierdut controlul volanului, a ieșit pe contrasens şi a tamponat frontal un automobil de model Dacia. La volanul celui de-al doilea automobil se afla un bărbat în vârstă de 38 de ani din satul Gura Bâcului. Șoferul din Audi, dar şi pasagerul acestuia, fostul jucător, antrenor și arbitru de fotbal Ion Clipa, au murit pe loc. Din celălalt automobil și-au pierdut viața trei oameni: șoferul, un tânăr de 22 de ani şi copilul acestuia, de un an și jumătate.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE