Cea de-a 13-a reuniune a Comitetului Parlamentar de Asociere RM–UE se va întruni pe 23 martie

Cea de-a 13-a reuniune a Comitetului Parlamentar de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană (CPA RM-UE) se va întruni joi, 23 martie, la Parlamentul European. Din delegația legislativului de la Chișinău fac parte copreședintele CPA RM-UE, Mihail Popșoi, și deputatele Olesea Stamate și Ina Coșeru, membre CPA RM-UE, transmite IPN.

În cadrul reuniunii vor fi abordate subiectele privind procesul de integrare europeană a Republicii Moldova, progresele înregistrate și situația geopolitică din Moldova. O altă temă de pe agenda reuniunii se referă la consolidarea democrației și a statului de drept în Republica Moldova, reforma justiției și lupta împotriva corupției. În contextul celor discutate vor fi adoptate mai multe recomandări și o declarație comună.

CPA RM-UE reprezintă forumul parlamentar al Acordului de Asociere UE – Republica Moldova. Din el fac parte membri numiți de Parlamentul Republicii Moldova și de Parlamentul European, care se întrunesc de două ori pe an, alternativ la Chișinău și Bruxelles.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.