Candidatul PSRM îl invită la dezbateri zilnice pe Andrei Năstase

Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al municipiului Chișinău, Ion Ceban, îl invită pe contracandidatul său de la Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, la dezbateri care urmează să fie organizate zilnic la Arcul de Triumf. Invitația a fost lansată luni, 21 mai, la o conferință de presă, transmite IPN.

Ion Ceban a menționat că în cadrul dezbaterilor urmează să fie abordate strict
probleme legate de capitală, nicidecum probleme de geopolitică. Socialistul propune ora 12.00, dar este gata să accepte și altă oră dacă va cere Andrei Năstase.

Ion Ceban a spus că dezbaterile ar putea fi moderate de către un jurnalist și a lansat în acest sens invitații către jurnaliștii Dumitru Mișin, Gheorghe Gonța, Natalia Morari și Lorena Bogza. PSRM este gata să asigure echipamentul logistic necesar pentru dezbateri.

„Andrei, hai să discutăm despre oraș, în detaliu, pe fiecare subiect în particular”, a declarat Ion Ceban, menționând că, dacă nu va avea un răspuns de la candidatul PPPDA, va veni marți la Arcul de Triumf, la ora 12.00.

După procesarea a 100% din voturi, datele preliminare arată că Ion Ceban, candidatul Partidului Socialiștilor, a luat 40,97%, iar Andrei Năstase, candidatul Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr – 32,12%. Concurenții dați vor lupta în turul doi, peste două săptămâni, pentru Primăria capitalei.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.