Candidatul PL și-a depus actele la CECE Bălți

Ivan Tulburi, înaintat de Partidul Liberal, a depus astăzi actele de înregistrare în calitate de candidat la funcția de primar al orașului Bălți. Secretarul Consiliului Electoral al Circumscripției Electorale municipale Bălți, Viorica Cemîrtan a precizat pentru  IPN că i se atribuie numărul de ordine 7 în buletinul de vot.

 

Până în prezent, la CECE Bălți au fost înregistrați, în calitate de candidați la funcția de primar al municipiului Bălți, Boris Marcoci, din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, Ion Starciuc, din partea Partidului Acasă Construim Europa, Maxim Burduja, din partea Partidului Unității Naționale, Alexandr Nesterovschi, din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

Pe 15 octombrie, a mai depus actele pentru înregistrare Nicolai Grigorișin, candidat independent, iar pe 18 octombrie – ex-deputatul român Mihai Rizea, din partea Partidului Politic „Noi” (cu numele Mihai Cristian, conform unei copii a buletinului de identitate temporar eliberat de Republica Moldova). Dosarele celor doi fiind în proces de examinare.

Alegeri locale anticipate vor avea loc la Bălți la 21 noiembrie anul curent.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.