Campania de colectare a produselor lansată de Primăria Chișinău continuă

Campania socială de colectare a produselor alimentare pentru persoanele social-vulnerabile, lansată de Primăria Chișinău în preajma sărbătorilor pascale, continuă și în această săptămână. Despre acesta a anunţat primarul general, Ion Ceban, în cadrul ședinței operative online a serviciilor municipale, transmite IPN.

Primarul a menționat că persoanele care fac cumpărături în cinci rețele de magazine din capitală pot să doneze produse pentru nevoiași, lăsându-le în boxele special amenajate la ieșirile din supermarketuri. „Ne propunem să ajungem la cât mai mulţi oameni care au nevoie de ajutor. Campania este organizată la solicitarea mai multor cetăţeni, care au anunţat că vor să contribuie şi să susţină persoanele care se află în dificultate”, a menţionat Ion Ceban.

Săptămâna trecută, circa 1500 de pachete cu produse alimentare au fost oferite persoanelor în dificultate. Alte 1718 pachete cu produse au fost repartizate mai multor instituții, inclusiv Centrului de adăpostire a persoanelor fără domiciliu. Totodată, zilnic beneficiază de ajutor social 2243 de persoane din capitală.

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.