Cadavrul unui bărbat a fost depistat lângă un bloc în construcție din capitală

Un bărbat de 50 de ani a fost găsit mort în centrul capitalei, pe un șantier de construcție. Svetlana Scripnic, ofițer de presă la Direcția de poliție a municipiului Chișinău, a declarat pentru IPN că deocamdată nu se cunoaște dacă este sau nu vorba despre un accident de muncă.

Ștefan Turcuman, inspector de muncă, a admis că poate fi vorba și de un accident în afara orelor de muncă. „El a fost găsit lângă o scară, la etajul 1 al unui bloc cu 15 etaje, care se află în construcție, pe strada București, colț cu strada Vlaicu Pârcălab, de dirigintele de șantier. Bărbatul era angajat oficial din 2014, în calitate de zidar, la o firmă de construcții”, a specificat Ștefan Turcuman.

La această etapă, nu este exclusă nici versiunea unei agresiuni. „Unii spun că el ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu alte persoane, dar nimeni nu l-a văzut să iasă de pe șantierul de construcție, pentru că există doar o singură ieșire. Dirigintele de șantier spune că li s-a permis luni să lucreze doar până la amiază”, a comunicat inspectorul.

Medicul legist își va prezenta expertiza în decurs de 30 zile.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.