Boxerii aduc Moldovei alte două medalii la Universiadă

Încă două medalii pentru Moldova la Universiada Mondială, care se desfăşoară în oraşul Kazan, Rusia. Boxerii Dumitru Galagoţ şi Alexandru Râşcan s-au calificat în semifinalele categoriilor de greutate 64 kg şi, respectiv, 52 kg. Cei doi sportivi  şi-au asigurat astfel cel puţin câte o medalie de bronz.

Galogoţ a trecut în sferturi, scor 2-1, de Enkhzorig Zorigtbaatar din Mongolia şi va boxa marţi, 9 iulie, cu armeanul Artur Kirajyan pentru un loc în finală. Râşcan l-a învins fără probleme pe sud-coreeanul Sangdon Choe, scor 3-0, iar în semifinale îl va întâlni pe rusul Mihail Aloian.

La un pas de podium este şi pugilistul Victor Ialimov (91 kg), care trebuie să câştige duleul cu francezul Dylan Bregeon, programat pentru astăzi, 8 iulie.

La atletism, Alexei Cravcenco a ratat calificarea în penultima fază a probei de alergări pe distanţa de 400 metri cu garduri. Cu timpul de 52 secunde şi 47 sutimi, el s-a situat pe locul 19 în etapa preliminară.

În primele zile ale Universiadei, lotul Moldovei a cucerit 3 medalii de bronz, prin halterofilul Oleg Sârghi şi luptătorii Igor Beşleaga şi Anatolie Moldovan.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.