Blocul ACUM va avea candidați comuni la locale și parlamentare

Blocul electoral ACUM, format din Partidului Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate, va avea candidați comuni la alegerile locale generale și la cele parlamentare noi din circumscripții. Despre aceasta a anunțat președintele PPDA, Andrei Năstase, în cadrul unui briefing de presă de după ședința extraordinară a Consiliului Politic Național al partidului din 25 august, transmite IPN.

Potrivit lui Andrei Năstase, în acest sens Partidul Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate au semnat un Acord postelectoral al Blocului Politic „ACUM, Platforma DA și PAS”.

În scurt timp, spune Andrei Năstase, va fi finalizat procesul de identificare a candidaților comuni pentru alegerile locale generale și alegerile parlamentare parțiale programate pentru data de 20 octombrie 2019.

De asemenea, vor fi înaintate instituțiilor cu atribuții în organizarea alegerilor din toamnă toate documentele necesare pentru înregistrarea Blocului Electoral ACUM.

Consiliul Politic Național al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr l-a mandatat pe președintele său, Andrei Năstase și Biroul Politic să coordoneze toate activitățile necesare implementării acestei decizii.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.