BC„Victoriabank”S.A. a primit certificatul de aur „Pentru cea mai bună dinamică”

BC„Victoriabank”S.A. a primit certificatul de aur „Pentru cea mai bună dinamică”

Comunicat de presă

Pe parcursul activităţii sale BC„Victoriabank”S.A.  a reușit să-și creeze şi consolideze un renume pe piaţa bancară din Republica Moldova, astăzi fiind o bancă care oferă cele mai moderne produse şi servicii bancare, creează produse flexibile şi competitive şi totodată promovează o abordare dinamică şi inovativă.

BC„Victoriabank”S.A. este un lider incontestabil şi pe piaţa transferurilor băneşti din Republica Moldova,  remarcându-se printr-o ascensiune continuă în calitatea deservirii şi prin creşterea numărului de sisteme de plăţi rapide partenere, asigurând la ora actuală plăţile prin 15 sisteme.

Istoria colaborării dintre sistemul de plăţi rapide Leader şi BC „Victoriabank” S.A. este relativ recentă, startul conlucrării fiind dat în 2009. Încă din primul an, BC „Victoriabank” S.A. a fost nominalizată cu diploma de “Cel mai bun debut” pentru ca în anul următor să primească distincţia de “Cea mai dinamică bancă”, acordată în cadrul conferinţei din data de 26 mai 2011 organizată de sistemul LEADER pentru băncile partenere din Republica Moldova.

Sistemul de transferuri băneşti LEADER împreună cu BC „Victoriabank” S.A.  atrag o atenţie deosebită securităţii şi respectării tuturor normelor legale în procesul de efectuare a transferurilor băneşti, exclud riscurile de fraudare şi fac ca operaţiunea de efectuare a transferului să fie una sigură. În plus,  BC„Victoriabank” S.A. ca și în celelalte domenii de activitate, are ca rezultat una din cele mai bune dinamici de deservire a clientelei, apreciată la cel mai înalt nivel!

Sectia Publicitate si Relatii Publice Victoriabank

 

 

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.