Bărbatul care și-a luat copiii ostatici a fost reținut

Bărbatul care și-a luat copiii ostatici și și-a amenințat fosta soție că îi omoară dacă femeia nu se întoarce la el a fost reținut. S-a întâmplat în această dimineață, 5 noiembrie, într-o gospodărie din satul Mereni. Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, a declarat pentru IPN că copiii sunt în siguranță și au parte de consiliere psihologică din partea specialiștilor.

La fața locului s-a deplasat și ministrul afacerilor interne, Pavel Voicu, dar și conducerea IGP. De asemenea, au intervenit și mascații de la Brigada cu destinație specială „Fulger”.

Fiind în stare de ebrietate, bărbatul a venit acasă la nașa sa și, manifestându-se agresiv față de membrii familiei, și-a amenințat soția. Surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Anenii Noi au declarat pentru IPN că bărbatul este anterior judecat.

Actualizare /9:58/ Contactat de IPN, primarul satului Mereni, Valentin Vieru, a declarat că familia s-a mutat recent în localitate. Soții, bărbatul de 24 de ani și soția lui, care are doar 20 de ani, au trei copii. Familia este caracterizată ca fiind social-vulnerabilă și se afla la evidența autorităților locale și a poliției. Tânărul nu este la prima abatere, întrucât își agresa frecvent soția, motiv pentru care femeia a venit să stea la nașa ei. Recent, bărbatul a ajuns pe mâna poliției pentru că a bătut-o crunt pe femeie.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.