Bărbat găsit mort într-o locuință cuprinsă de flăcări. Poliția a reținut doi minori

Doi minori au fost reținuți, fiind suspectați că au omorât un bărbat din raionul Hâncești, iar apoi i-au incendiat locuința. Potrivit poliției, cei doi nu sunt la prima abatere, fiind anterior condamnați condiționat, transmite IPN.

Oamenii legii au fost sesizați despre producerea incendiului în gospodărie. În timpul intervenției, pompierii au depistat în casă cadavrul carbonizat al proprietarului, un bărbat de 64 de ani. Medicul legist a depistat că victima avea mai multe plăgi pe diferite părți ale corpului, provocate de un obiect ascuțit.

„Polițiștii și procurorii din Hâncești au identificat și reținut doi minori, de 15 și 16 ani. Aceștia ar fi consumat cu victima băuturi alcoolice la domiciliu acestuia,  iar la un moment între ei s-ar fi  iscat un conflict spontan. Minorii i-ar fi aplicat bărbatului multiple lovituri cu un obiect ascuțit pe mai multe părți ale corpului, după care ar fi incendiat locuința”, menționează IGP.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor intenționat săvârșit cu o deosebire cruzime. Minorii au fost reținuți.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.