Băncile și-au redus programul de activitate

Băncile comerciale din țară și-au redus de astăzi, 16 martie, programul de activitate. O parte din sucursale au fost închise. Măsurile vin în contextul prevenirii răspândirii infectării cu noul  tip de coronavirus, transmite IPN.

Pentru a minimiza riscul pentru sănătatea angajaţilor şi clienţilor, dar şi a preveni răspândirea COVID -19, Mobiasbanca – OTP Group a redus personalul la locul de muncă și a sistat activitatea în unele unități. Clienţii urmează să fie deserviţi conform programului obişnuit, însă doar la sucursalele menţionate pe pagina web a instituției bancare. Banca îndeamnă clienţii să respecte toate recomandările autorităţilor în sănătate, în special să menţină distanţa socială de un metru faţă de alte persoane.

Moldova Agroindbank, în contextul situației și a apelurilor autorităţilor privind prevenirea răspândirii COVID-19, a efectuat modificări în programul de lucru al reţelei de sucursale şi agenţii. În Chişinău activează zece sucursale şi trei agenţii, iar lista acestora este publicată pe pagina web a băncii. În acelaşi timp, în teritoriu vor activa toate sucursalele, cu excepţia celei nr. 30 Bălţi) şi 26 de agenţii. Totodată, sucursalele menţionate vor activa cu program de lucru redus – de la ora 09.00 până la 14.00, fără pauză de prânz.

Și Moldindconbank publică lista sucursalelor și agențiilor care rămân deschise. Oficiile deschise vor avea un număr redus de personal și vor activa în regim limitat, fiind prestat tot spectrul de servicii bancare pe parcursul programului de lucru obișnuit, afișat la intrarea în fiecare oficiu. Banca reamintește că deținătorii de carduri Moldindconbank pot efectua în continuare operațiuni bancare de la distanță, prin intermediul serviciilor online: Web Banking, Mobile Banking sau Direct Transfer.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.