Asociația „Filantropia Ortodoxă” din Huși, cu daruri pentru copii și bătrâni de pe acest mal al Prutului

Copii și bătrâni neajutorați din mai multe parohii ale Mitropoliei Basarabiei din Republica Moldova au primit daruri - bani și produse alimentare - în cadrul campaniei de Paști „Aducem împreună Lumină în suflete”, organizată de Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși din România, relatează IPN cu referință la InfoPrut.

Într-o misiune nobilă de a aduce bucuria Învierii în inimile enoriașilor, o echipă de voluntari s-au aflat în parohiile Malcoci, Făgureni, Strășeni, Ghidighici și Răzeni ale Mitropoliei Basarabiei. În special, vizitând copiii de la Centrul Comunitar Răzeni, donatorii au remarcat că sprijinul financiar și pachetele cu alimente dovedesc angajamentul fraților de peste Prut de a fi aproape de cei sărmani și singuri, de a le aduce alinare și compasiune.

Înființată cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcop de Huși, Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși, este un exemplu viu al solidarității creștine și al devotamentului față de cei aflați în nevoie, susține sursa citată. Din 2018, această asociație non-profit desfășoară activități sociale și caritabile, având în grijă șapte așezăminte sociale și derulând numeroase acțiuni umanitare în România și Republica Moldova.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.