Silvia Radu și Nicolae Ciubuc, propuși în funcții de miniștri

Silvia Radu o va înlocui pe actuala ministră a sănătății, muncii și protecției sociale, Svetlana Cebotari, iar Nicolae Ciubuc – pe ministrul agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, Liviu Volconovici. A anunțat președintele PDM, Vlad Plahotniuc, la briefingul de presă după ședința săptămânală a partidului, transmite IPN.

Potrivit liderului PDM, decizia a fost luată după ce premierul Pavel Filip a prezentat o evaluare proprie a activității ministerelor și a evidențiat domeniile domenii în care dorește mai multe schimbări, semnalări care coincid cu nemulțumirile cetățenilor. Guvernarea le este totuși recunoscătoare persoanelor care vor fi schimbate pentru că acestea și-au făcut conștiincios munca. Vlad Plahotniuc mai spune că în domeniile respective, sănătate și agricultură, vor fi lansate proiecte ample de modernizare.

Potrivit premierului Pavel Filip, Liviu Volconovici va reveni în funcția de director al Universității Agrare, iar Svetlana Cebotari va conduce în continuare Centrul de Transfuzie a Sângelui. Pavel Filip a mai spus că va fi evaluată și activitatea secretarilor de stat, iar în curând vor fi lansate discuții și pe seama acestui subiect.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.