Reparația Președinției începe în a doua jumătate a lunii ianuarie

Reparația clădirii Președinției va începe în a doua jumătate a lunii ianuarie. Licitația privind selectarea companiei de construcție care se va ocupa de renovarea  Președinției s-a încheiat. Subiectul a fost discutat în cadrul unei întrevederi a preşedintelui Igor Dodon cu ambasadorul Turciei în Republica Moldova, Hulusi Kiliç, transmite IPN.

„Așa cum am convenit cu domnul Recep Tayyip Erdoğan, sediul Președinției va fi reparat cu sprijinul Guvernului Turciei, iar lucrările în acest sens vor demara în a doua jumătate a lunii ianuarie. Edificiul urmează să fie dat în exploatare în cadrul vizitei oficiale a președintelui Erdoğan la Chișinău, care este efectuată la invitația mea și este preconizată pentru luna mai curent”, menţionează șeful statului într-un mesaj postat pe Facebook.

Igor Dodon a menţionat că Republica Turcia contribuie și la implementarea a zeci de proiecte sociale în Găgăuzia, a căror finalizare este planificată, de asemenea, până în luna mai, când preşedintele Erdoğan va efectua o vizită oficială la Chișinău, dar și la Comrat.