Igor Dodon îl îndeamnă public pe Vladimir Voronin să nu mai spună minciuni

Liderul socialiştilor, Igor Dodon, l-a îndemnat public pe fostul său şef de partid, preşedintele Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, să nu mai spună minciuni. Apelul a fost făcut în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune „N4”, transmite IPN.

Liderul socialist, pe lângă faptul că îl mustră pe liderul comunist că ar trişa, îl mai îndeamnă să facă front comun pentru „a-i distruge pe principalii concurenţi electorali”. „Dle Voronin, aveţi o vârstă înaintată, o vârstă frumoasă, pentru care eu am tot respectul. Şi nu vreau să cred că aceasta ar fi motivul pentru care spuneţi minciuni. Nu e frumos. Noi, socialiştii, spre deosebire de voi, suntem curaţi şi sinceri, şi nu eu, ci D-voastră aveţi conturi bancare şi case peste hotare. Trebuie să înţelegeţi că în acest scrutin electoral veţi obţine cel mai mic număr de voturi pe care l-a avut PCRM vreo dată, iar D-voastră faceţi jocul Bruxelles-ului şi al SUA. Noi trebuie să ne concentrăm forţele, căci avem un oponent politic unic, pe care trebuie să-l distrugem”, a spus Dodon.

Liderul socialiştilor spune că Voronin ar fi minţit publicul cu mai multe informaţii în atacurile la persoana sa, inclusiv şi prin faptul că interpretul rus Iosif Cobzon l-ar fi invitat la concert, deoarece „acesta a venit în piaţă direct de la aeroport”.

Dodon a spus că chiar în prima şedinţă a legislativului care se va forma după 30 noiembrie va veni cu un proiect de lege privind denunţarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeană şi va vedea atunci dacă „Voronin va părăsi cu comuniştii lui şedinţa Parlamentului”.

Întrebat despre o posibilă coaliţie postelectorală, liderul socialist a spus că va face coaliţie cu orice formaţiune politică care este împotriva limbii române, a istoriei românilor şi optează pentru aderarea la Uniunea Vamală.  

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.