„Apă-Canal Chișinău” a făcut economii datorită achizițiilor online

Societatea pe Acțiuni „Apă-Canal Chișinău” a reușit să economisească circa 270 de mii de lei în urma a cel puțin 35 de licitații online desfășurate de la începutul anului curent, cu o valoare estimativă de peste 1,1 milioane de lei, transmite IPN citând un comunicat de presă al întreprinderii.

Economiile au fost posibile datorită implementării sistemului electronic de desfășurare a achizițiilor – Mtender. SA „Apă-Canal Chișinău” este una dintre primele companii care a reușit să se înregistreze pe platforma achizitii.md și, la scurt timp, s-a plasat în topul instituțiilor de stat care desfășoară cele mai multe achiziții în regim online, se menționează în comunicatul de presă remis de întreprindere.

Furnizorul de apă precizează că licitațiile online desfășurate au vizat achiziții de rechizite de birou, sisteme de purificare a apei și diverse servicii specifice activității companiei. Ofertele au fost mai multe și compania a putut să le aleagă pe cele mai potrivite, ținând cont de raportul calitate-preț.

SA „Apă-Canal Chișinău” asigură alimentarea cu apă potabilă, evacuarea și epurarea apelor uzate pentru circa 800 de mii de consumatori din capitală  şi suburbii. În cadrul companiei activează în jur de 1780 de angajați.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.