Angajații CTIF au donat salariul de o zi pentru combaterea pandemiei de COVID – 19

Pandemia de COVID-19 reprezintă cea mai grea încercare pentru sistemele de sănătate din majoritatea țărilor, inclusiv Republica Moldova. Aflându-se pe prima linie,  lucrătorii medicali din țară se expun zilnic pericolului de înbolnăvire. În acest context, angajații Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) s-au alăturat miilor de cetățeni, companii și instituții publice care fac donații pentru susținerea sistemului de sănătate din țară în lupta cu pandemia.

Suma adunată de angajații CTIF a fost transferată în contul special deschis de Ministerul Finanțelor pentru combaterea coronavirusului în Republica Moldova. Prin acțiunea lor civică, angajații CTIF au venit să sprijine eforturile enorme ale lucrătorilor medicali care luptă împotriva virusului de tip nou COVID-19.

Reușita acestei lupte depinde de oameni. În această perioadă dificilă, este important ca fiecare dintre noi să dea dovadă de solidaritate, înțelegere și implicare în susținerea oamenilor aflați pe prima linie.
 

Serviciu de presă al CTIF
13 aprilie 2020


---------
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.