Andrei Năstase: Vladimir Plahotniuc urmărește excluderea PAS și PPDA de la următoarele alegeri

Liderul partidului de guvernare, Vladimir Plahotniuc, urmărește excluderea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr și Partidului Acțiune și Solidaritate de la următoarele alegeri parlamentare. Declarația a fost făcută de președintele PPDA, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

„Ceea ce știu eu și despre asta a vorbit și presa internațională, presa franceză pe sursele pe care le are la Consiliul Europei, Plahotniuc intenționează să mă excludă de la următoarele alegeri. Mai grav ar fi să excludă cele două partide și aceasta, de fapt, urmărește”, a spus Andrei Năstase. Potrivit lui, liderul PDM urmărește excluderea PAS și PPDA din competiție pentru că înțelege că există niște riscuri majore care au fost demonstrate în cadrul campaniei electorale pentru Primăria capitalei.

Liderul PPDA spune că prin efort comun al partidelor politice, a oamenilor implicați în politică, a ONG-urilor, a activiștilor civici, a învins în campania electorală pentru capitală nu numai regimul, dar și propaganda lui, ceea ce demonstrează că la parlamentare trebuie să se continue lupta cu aceeași insistență.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.