Andrei Năstase: Avem datoria istorică de a renunța definitiv la tot ce a fost păgubos

„Avem datoria istorică de a renunța definitiv la tot ce a fost păgubos”. Într-un eveniment de mobilizare a locuitorilor capitalei, Andrei Năstase, candidatul blocului ACUM la funcția de primar al capitalei, a îndemnat chișinăuienii să iasă la vot, „pentru a acorda capitalei Republicii Moldova șansa de a fi așezată în rând cu celelalte capitale europene”, transmite IPN.

„Avem datoria să fim prezenți duminică la urne și să votăm cum ne spune inima și conștiința. Duminică este ziua în care doar adevărul trebuie să triumfe”, a spus candidatul blocului ACUM.

Potrivit lui Andrei Năstase, Chișinăul are nevoie de finanțare externă pentru a se putea dezvolta, iar finanțarea este garantată de România, Uniunea Europeană și ceilalți parteneri de dezvoltare occidentali. „Toți așteaptă decizia de duminică și sunt pregătiți să sprijine dezvoltarea Chișinăului și a tuturor comunităților noastre. Chișinăul trebuie câștigat de cei care îți doresc o viață mai bună, într-un oraș conectat complet la rețeaua capitalelor europene”, a declarat candidatul blocului ACUM.

Andrei Năstase a încurajat cetățenii să aibă încredere în angajamentele pe care și le ia și să aibă încredere în candidații blocului ACUM din întreaga țară. „Am certitudinea că cei mai mulți dintre noi prețuim lucrul bine făcut. Am dovedit și am reușit împreună. Acum a sosit momentul să construim împreună și vă asigur că va fi bine”, a spus Andrei Năstase.

Premierul Maia Sandu, copreședintele blocului ACUM, a declarat că formațiunea politică luptă pentru a schimba lucrurile și la Chișinău. „Eu știu cum voi vota la alegerile din Chișinău și știu ce trebuie făcut urgent la Primărie. Știu că Andrei Năstase are și capacitatea să spargă schemele de corupție și va lucra alături de consilierii blocului ACUM pentru ca orașul nostru să se poată dezvolta”, a declarat Maia Sandu.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.