Andrei Năstase anunță când și unde se va lansa în campania pentru Primăria Chișinău

Vicepremierul, ministrul afacerilor interne, Andrei Năstase, anunță că pe data de 21 septembrie, după ce se va întoarce din vizita planificată în Statele Unite ale Americii, se va lansa în campania electorală pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. Lansarea în campanie va avea loc la „Teatrul verde” din capitală. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „În profunzime” de la postul de televiziune PRO TV Chișinău, transmite IPN.

„Pe data de 21 voi avea lansarea candidaturii. Sper că vom ajunge cu bine până atunci. Sper că voi depune toate documentele la timp și în regulă și pe data de 21 am să invit toți simpatizanții din oraș și din afară să fie alături de candidatul blocului ACUM”, a declarat Andrei Năstase.

De asemenea, liderul PPDA spune că este obligat să obțină la actualul scrutin în municipiul Chișinău un scor încă mai bun chiar din primul tur decât în alegerile precedente. „Eu mă bazez pe încrederea pe care am avut-o de la oameni, pe faptele mele, pe ceea ce am făcut eu de-a lungul timpului și sunt încrezător că în ultima perioadă de timp, când aș fi avut alternativă: să stau în Parlament, să fac patru luni campanie, eu nu am ales să fac asta. Eu am ales să pun umărul la demontarea fostului regim”, a afirmat Andrei Năstase.

Totodată, politicianul spune că coaliția de guvernare formată de blocul ACUM și Partidul Socialiștilor încă nu a realizat toate obiectivele propuse. Andrei Năstase spune că în niciun caz nu va „negocia adevărul și dreptatea”. „Nu am realizat încă tot ce ne-am propus”, a continuat ministrul.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.