Andrei Năstase: Am votat pentru o Moldovă de mâine, în care lumea trăiește bine

Liderul Partidului politic Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, susține că a votat, împreună cu familia sa, pentru o Moldovă de mâine, în care lumea trăiește bine alături de frați și surori, reuniți acasă. La ieșirea din secția de votare, politicianul a mai spus că a votat pentru o Moldovă în care parlamentarii și miniștrii muncesc pentru oameni, transmite IPN.

Andrei Năstase a venit la secția de votare împreună cu soția și fiica, dar și cu colegi de partid. „Am votat pentru cea mai frumoasă echipă pe care a avut-o vreodată Moldova. O echipă de oameni cumsecade și integri. Am votat pentru capacitățile unor oameni care au renunțat la sine pentru țară. Și încurajez toată Republica Moldova să meargă, fie înainte, fie după vot, la biserici să pună o lumânare pentru viitorul Republicii Moldova și neapărat să meargă la vot, indiferent de culoarea politică și opțiunea pe care o are”, a menționat liderul Platformei DA.

Acesta a declarat că în Republica Moldova se poate trăi bine, dacă oamenii vor fi uniți, solidari și își vor consolida eforturile pentru binele țării.

Pentru validarea rezultatelor alegerilor, este necesară participarea la scrutin a 1/3 din numărul de persoane înscrise în listele electorale. Secțiile de votare vor fi deschise de la ora 7.00 până la 21.00.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.