Ambasadorul SUA în Moldova a avut o întrevedere de rămas bun cu premierul

Premierul Dorin Recean și-a exprimat gratitudinea pentru sprijinul pe care Statele Unite ale Americii îl acordă Republicii Moldova, inclusiv în contextul regional actual. În cadrul unei întrevederi de rămas bun, prim-ministrul a apreciat aportul personal al ambasadorului Kent Logsdon la fortificarea relațiilor moldo-americane, subliniind că în perioada mandatului diplomatului american acestea au ajuns la un nou nivel, transmite IPN.

Printre proiectele realizate în Moldova cu suportul SUA se regăsesc cele din domeniul agriculturii, securității, turismului, industriilor creative, asigurării cu apă și canalizare. „Parteneriatul nostru a devenit și mai puternic în ultimii trei ani, am implementat proiecte care au adus beneficii pentru fiecare cetățean și am reușit să depășim mai ușor crizele provocate de pandemie și războiul din Ucraina”, a spus Dorin Recean.

Dorin Recean și Kent Logsdon s-au arătat încrezători că relațiile dintre SUA și Moldova vor rămâne la fel de prietenoase și productive.

Ambasadorul Kent Logsdon și-a început mandatul de ambasador al SUA în Republica Moldova pe 28 decembrie 2021.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.