Alianta Moldova Noastra a totalizat rapoartele agitatorilor sai din raioane

Alianta Moldova Noastra

Comunicat de presa

Alianta Moldova Noastra a totalizat rapoartele agitatorilor sai din raioane si anunta ca a acumulat deja un numar de aproape 110 mii alegatori, dispusi sa sustina formatiunea pe 28 noiembrie 2010. Datele centralizate din toata republica au fost prezentate astazi in cadrul unei conferinte de presa de prim-vicepresedintele AMN.

Victor Osipov a mentionat ca sarcina pusa pana la 31 octombrie era mai ambitioasa, dar rezultatul obtinut este satisfacator. El se apropie de numarul voturilor obtinute de AMN la alegerile parlamentare precedente, ceea ce inseamna circa 7 procente din sufragii (la o prezenta la urne obisnuita - peste 1 mln. 500 mii de cetateni). Dl Osipov a mentionat ca lucrul direct cu alegatorii, de la om la om, s-a confirmat drept cea mai buna metoda si in scrutinele precedente, indicand rezultate reale, fata de care unele sondaje sociologice dadeau o eroare de 3-4 ori mai mici.

Prim-vicepresedintele AMN a demonstrat tabelul cu datele raportat si a prezentat sistemul aplicat de campanie, ce conjuga efortul a circa 10 mii de activisti: de la presedinti de raioane, primari, consilieri raionali si locali, reprezentanti si observatori in consiliile electorale si agitatori obisnuiti.

Victor Osipov a declarat ca "AMN isi aduce voturile inapoi" la modul direct, iar succesul partidului este o garantie pentru refacerea coalitiei democratice de guvernare imediat dupa scrutinul parlamentar. "Cei care s-au mai dedat unor asteptari pesimiste, de fapt, repetau propaganda comunista si au fost in cateva cazuri blamati de electoratul democratic, indiferent de simpatiile politice ale oamenilor", a mai spus candidatul Aliantei Moldova Noastra. El a accentuat ca AMN a lansat in forta campania electorala, masoara rezultatele la fiecare etapa, iar cele obtinute catre acest moemnt vor stimula membrii partidului sa continuie si mai insistent atragerea voturilor.

Sloganul  Aliantei Moldova Noastra este „Noi ne facem datoria!”, ceea ce scoate in evidenta pragmatismul si eficienta echipei, dar si rolul AMN de forta unificatoare in cadrul Aliantei pentru Integrare Europeana.

Serviciul de presa AMN
1 noiembrie 2010

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.