Alexandru Epureanu nu a fost convocat la Naţionala Moldovei

Selecţionerul Ion Caras a anunţat lotul final de 23 de jucători pentru meciul cu San Marino din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014. Alexandru Epureanu nu este convocat. Fotbalistul nu s-a refăcut după accidentarea suferită în meciul Anji împotriva lui Sheriff în Liga Europei, transmite IPN.

Lotul final nu l-a prins şi pe unul dintre golgheterii campionatului Kazahstanului, Igor Bugaiov. Selecţionerul Moldovei l-a preferat pe Viorel Frunză de la Veris. „Echipa lui Bugaiov evoluează acum în a doua grupă valorică din Kazahstan, pentru locurile 7-12. Desigur că acolo este mai uşor de marcat. Dar uitaţi-vă aici, după 11 jocuri, acelaşi Frunză a marcat 8 goluri. Este un indice”, a declarat Caras în cadrul unei conferinţe de presă.

Moldova va juca vineri, 11 octombrie, cu San-Marino pe stadionul Zimbru, de la ora 19.00, iar săptămâna viitoare „tricolorii” îşi vor încheia aventura din preliminarii în deplasare, contra Muntenegrului.

Anglia este lider în grupă cu 16 puncte, urmată de Ucraina şi Muntenegru, cu câte 15 puncte. Pe locul 4 este Polonia, cu 13 puncte. Naţionala Moldovei se află pe poziţia a 5-a, cu doar 5 puncte la activ.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.