Alerta cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău s-a dovedit falsă

Toți călătorii au fost evacuați astăzi din Aeroportul  Internațional Chișinău după ce o persoană a sunat la poliție și a spus că în clădire este amplasat un obiect explozibil. Apelul a fost recepționat în jurul orei 7:10. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de Raisa Novițchi, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră.

Imediat după primirea informației, angajaţii Poliţiei de Frontieră au anunțat toate entitățile care prestează servicii în aeroport în vederea sporirii măsurilor de securitate, la fel au fost mobilizate echipele de intervenție ale serviciilor specializate ale Ministerului Afacerilor Interne: IP Botanica, Departamentul Situații Excepționale Serviciul Bomb-Tehnic și altele, se arată într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră. 

Ofițerii de investigații și ofițerii de urmărire penală ai Poliției de Frontieră au pornit acțiuni de identificare a celui care a semnalat existența explozivelor.

Actualizare /10:32/ Alerta cu bombă s-a dovedit a fi falsă. Punctul de trecere a frontierei Aeroportul Internaţional Chişinău și-a reluat activitatea în regim normal.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.