Al 500.000 Card al Clientului Unistream a fost înmânat clientului Victoriabank

Al 500.000 Card al Clientului Unistream a fost înmânat clientului Victoriabank

Comunicat de presă

Dna Lilia Pătraşcu - clientul Victoriabank, a devenit a 500.000 deţinătoare a Cardului Clientului al sistemului de transferuri rapide Unistream. Cu această ocazie Compania Unistream a oferit pentru fidelitatea clientului Victoriabank în calitate de cadou un telefon mobil, smartfon Samsung Galaxy.

„Când veneam la Victoriabank să transfer bani în Bulgaria nici nu m-am gândit că mă voi întoarce acasă şi cu un cadou, cu atât mai mult cu un telefon mobil. Întotdeauna transfer prin sistemul Unistream pentru că este comod, sigur şi rapid. Sunt extrem de fericită şi le mulţumesc Victoriabank şi companiei Unistream pentru serviciile impecabile acordate”, a menţionat dna Lilia Pătraşcu.   

Cardul Clientului Unistream se emite clientului la efectuarea primului transfer de bani. Astfel Сardul Clientului conţine date despre client şi despre destinatari. Ulterior, pentru a efectua un alt transfer de bani, clientul prezintă doar Сardul Clientului şi un document care atestă identitatea acestuia. La introducerea numărului de card în sistem, operatorul vizualizează toate informaţiile despre client şi destinatar, ceea ce simplifică şi accelerează în mod esenţial procedura de expediere a banilor. Cardul Clientului Unistream, de asemenea, prevede şi diverse programe de loialitate. 

„Pentru noi, al 500.000 Card al Clientului semnifică un jubileu specific al proiectului, precum şi o evaluare a popularităţii acestui card printre clienţi, menţionează preşedintele UNISTREAM, dl Suren Airiyan, „A coincis simbolic că acest card jubiliar a fost înmânat anume clientului Victoriabank – partenerul nostru fidel şi de încredere în Republica Moldova. Suntem siguri că în 2011 acest card unic va deveni şi mai popular în rândul clienţilor”, a mai adăugat dl Suren Airiyan.

Potrivit reprezentantului Victoriabank, dl Vasile Tomiţa (şef secţie relaţii externe şi operaţiuni documentare) „Ne bucurăm enorm că inovaţiile pe care le aplicăm pe piaţa de transferuri de bani din Republica Moldova în parteneriat cu sistemul UNISTREAM au un succes deosebit şi norocul de a elibera a 500.000-lea Cardul Clientului UNISTREAM se datorează în mare parte clienţilor noştri fideli. Cu această ocazie doresc să le mulţumesc tuturor clienţilor că folosesc serviciile noastre şi îi îndemnăm să solicite Cardul Clientului Unistream pentru a putea şi în continuare participa la diferite promoţii ce vor avea loc pe viitor”.

Reamintim că Unistream este un sistem de transferuri internaţionale care colaborează cu toate băncile din Republica Moldova şi care efectuează anual peste jumătate de milion de transferuri de bani în Republica Moldova. Compania Unistream activează în peste 100 ţari ale lumii şi reţeaua Unistream constituie peste 200 mii de locaţii în toată lumea. La fel, Compania Unistream dezvoltă reţeaua proprie în ţările UE precum: Cipru, Grecia, Germania, Marea Britanie.

Victoriabank a început colaborarea cu sistemul Unistream în noiembrie 2008 şi pe parcursul a 2 ani şi jumătate a stabilit relaţii speciale, implementând întotdeauna prima produsele aferente acestui sistem, precum:
  - transferurile din peste 90.000 terminale QIWI din Rusia;
  - emiterea Cardurilor Clientului Unistream. 

În plus, în luna aprilie a.c. sistemul de transferuri internaţionale Unistream i-a acordat Victoriabank Diploma „Pentru o dezvoltare dinamică”, astfel apreciind înalt contribuţia băncii la implementarea eficientă şi dezvoltarea dinamică a sistemului Unistream în Republica Moldova.

Sectia Publicitate si Relatii Publice Victoriabank

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.