Agenția de presă IPN invită...

Agenția de presă IPN invită reprezentanții mass-media să urmărească dezbaterea publică la tema:

„Protestele de duminica trecută: motive, scopuri, baza socială, eventuale evoluții, beneficii și riscuri”, ediția a 208-a din ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”


Dezbaterea are loc marți, 12 octombrie 2021, cu începere de la ora 11:15, în Sala de conferințe IPN, str. Pușkin 22, of. 446

Participanți:
- Marcela Adam, deputat al Fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate;
- Vladimir Odnostalco, deputat al Fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor;

- Igor Boțan, expertul permanent al proiectului.

Moderator:
Valeriu Vasilică, Agenția de presa IPN

Durata dezbaterii – 90 min.
Ultimele 15 minute jurnaliștii vor putea adresa întrebări participanților la dezbatere.


IMPORTANT pentru jurnaliști:
Din grijă pentru sănătatea celor prezenți în sala noastră de conferințe, suntem nevoiți să reducem pe perioada pandemiei numărul de locuri disponibile. Vom accepta până la 8 jurnaliști în zona cu scaune și maximum 6 jurnaliști în zona pentru cameramani și fotografi. Prioritate vor avea jurnaliștii înregistrați în prealabil, prin SMS la nr. 079170184 (se va indica numele jurnalistului, numele cameramanului/fotografului după caz, denumirea organului de presă). Următorul criteriu de acces – primul venit, primul servit, până la completarea locurilor disponibile. IPN își rezervă dreptul să refuze accesul jurnaliștilor nelegitimați și a persoanelor din afara breslei jurnalistice. Purtarea măștii în sala de conferință și în coridor este obligatorie.

De asemenea, dezbaterea poate fi urmărită on-line pe:
1. Site-ul www.ipn.md, canalul de Youtube al Agenției, pe pagina de Facebook IPN Agenție de presă și accesată ulterior în arhivă;
2.
RLIVE TV, în direct sau în reluare, precum și pe Rlive.md;
3. Portalul Privesc.Eu cu link activ la pagina:
www.privesc.eu

Jurnaliștii care vor opta să urmărească evenimentul online, pot adresa participanților întrebări, în timpul dezbaterii, prin SMS, la numărul de telefon 069155495, precum și prin intermediul paginii de Facebook a Agenției. Se va indica numele jurnalistului care adresează întrebarea și, după caz, denumirea organului de presă.

Acțiunea se desfășoară de către Agenția de presă IPN, în cadrul proiectului „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”, susținut de către Fundația germană „Hanns Seidel”.
 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.