Agenţia de presă IPN are două case noi

O sală de conferinţe modernă şi un site nou au fost lansate de către Agenţia de presă IPN. Acestea două sunt „case” noi ale Agenţiei, puse la dispoziţia abonaţilor, consumatorilor de informaţie şi beneficiarilor de servicii. Despre aceasta a declarat directorul IPN, Valeriu Vasilică, la evenimentul de lansare, marţi, 19 martie.

Site-ul IPN a fost deschis la începutul săptămânii şi deja mai mulţi cititori au apreciat modificarea ca fiind una reuşită şi necesară. Valeriu Vasilică a spus că cei care au văzut sala renovată au remarcat că aceasta se apropie de standardele europene spre care tinde întreaga Republica Moldova.

Noua pagină electronică a apărut datorită finanţelor acordate de către Programul BERD BAS Moldova. Managerul naţional al proiectului, Veronica Arpintin, a remarcat că proiectul noului site a a fost finanţat din banii Uniunii Europene şi a dorit succes agenţiei ca afacere în continuare.

Până la actualele renovări, Agenţia de presă IPN s-a numit Info-Prim Neo. Pe lângă site-ul nou www.ipn.md  şi sala de conferinţe renovată, Agenţia are un logou nou, o imagine nouă şi instrumente moderne şi comode de comunicare pe site şi pe reţelele de socializare.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.