Activități cultural-artistice pentru copii, de 1 iunie

De Ziua internațională a copiilor, marcată pe 1 iunie, în capitală va fi organizat un șir de acțiuni și manifestări cultural-artistice consacrate celor mici. Activitățile vor fi desfășurate atât în centrul capitalei, cât și în sectoare – în parcuri, în scuaruri sau în preajma fântânilor arteziene, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău informează că, de la ora 10.00 și până la ora 16.00, copiii sunt invitați pe tărâmul istoriei și al legendelor într-o călătorie gratuită cu Troleibuzul Turistic. În total vor fi efectuate patru curse, pornirea fiind din Piața Marii Adunări Naționale.

Între orele 11.00 și 14.00, în Scuarul „Mihai Eminescu” va fi desfășurat un concert festiv cu participarea elevilor din cadrul instituțiilor de învățământ artistic extrașcolar. Iar în Scuarul „M. Dolgan” din strada Bulgară, 43, între orele 11.00 și 15.00, va fi organizat un program distractiv pentru copii cu genericul: „Copilărie, clipe de magie”. De asemenea, un program distractiv cu genericul „Dulce copilărie” va avea loc, între orele 11.300 și 15.30, la havuzul muzical din bulevardul Dacia, intersecție cu strada Trandafirilor.

Programe similare vor fi desfășurate, de la ora 12.00 și 16.00, pe bulevardul Mircea cel Bătrân, dar și în Scuarul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfânta Amintire” din bulevardul Moscovei intersecție cu strada Miron Costin.

De la ora 13.00, în parcurile „La Izvor”, „Alunelul” și „Dendrariu”, vor fi organizate jocuri distractive și concursuri.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.