Accident provocat de un șofer beat, la Cahul. O tânără a murit, iar fiica ei e la spital

Un șofer beat s-a răsturnat cu automobilul la Cahul. În urma impactului, o tânără a murit pe loc, iar concubinul și fiica ei minoră au ajuns la spital cu traumatisme. După producerea accidentului, conducătorul auto a fugit de la fața locului, dar la scurt timp a fost reținut.

Contactată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Cahul, Cristina Ciobanu, a declarat că poliția a fost alertată aseară, după ora 22.00, de către un bărbat care observat automobilul avariat.

Preliminar, s-a stabilit că șoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar ca urmare mașina a derapat și s-a răsturnat. O femeie de 35 de ani a murit pe loc. Concubinul ei și fiica, de opt ani, au fost duși la spital.

Șoferul care a provocat accidentul are 28 de ani.  Alcooltestul „Drager” a arătat o concentrație de 0,76 mg/l alcool în aerul expirat.

Concentrația vaporilor de alcool în aerul expirat de la 0,3 mg/l şi mai mult indică un grad avansat de ebrietate.

A fost pornită o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației rutiere și alta pentru părăsirea locului accidentului. Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.