Accident cu implicarea unui autocar de rută. Doi oameni au murit

Un bărbat de 35 de ani și pasagerul din mașina pe care o conducea au decedat în urma unui accident rutier produs în dimineața zilei de astăzi, 19 decembrie, între localitățile Brătușenii Noi și Brătușenii Vechi. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Edineț, Svetlana Talpă, mașina în care se aflau cei doi a ieșit pe contrasens și s-a izbit într-un autocar de pe ruta Varșovia-Chișinău, plin cu pasageri. Din autocar nimeni nu a avut de suferit, transmite IPN.

Accidentul s-a produs dimineața, în jurul orei 07.30. La fața locului polițiștii au stabilit că bărbatul de 35 de ani, din orașul Briceni, conducea automobilul din direcția municipiului Bălți spre municipiul Edineț. Din motive necunoscute, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu autocarul, condus de un bărbat de 34 de ani, locuitor al raionului Ialoveni, care se deplasa din sens opus, regulamentar.

În urma accidentului rutier, conducătorul și pasagerul din automobil au decedat la fața locului. Conducătorul și pasagerii autocarului nu au fost răniți. În autocar se aflau 2 șoferi și 38 de pasageri.

Pentru descarcerarea cadavrelor din automobil a fost nevoie de salvatori.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.