Accesul unităților de transport în cimitirul „Sfântul Lazăr” va fi interzis din 8 mai

Din 8 mai, accesul unităților de transport în cimitirul „Sfântul Lazăr” va fi interzis. Restricția va fi aplicată și în celelalte cimitire din capitală, începând cu 10 mai. Acțiunile sunt aplicate pentru a se reuși evacuarea deșeurilor, transmite IPN.

„Numărul persoanelor care vizitează și efectuează curățenie la mormintele celor apropiați  este în continuă crește. Cu toate acestea, întreprinderea face față provocărilor. În vederea evitării situațiilor neplăcute aferente limitării accesului cu mijloacele de transport pe teritoriul cimitirelor în preajma sărbătorilor, a evitării supraaglomerării vizitatorilor și în scopul evitării poverii exorbitante de evacuare a deșeurile rezultate, recomandăm, în continuare, organizarea și desfășurarea din timp a tuturor activităților planificate”, a menționat Ludmila Boțan, administrator al întreprinderii municipale „Combinatul Servicii Funerare”.

În ultima perioadă, au fost efectuate lucrări de salubrizare a zece cimitire pe care le are în gestiune întreprinderea municipală, fiind implicate toate unitățile de transport din cadrul instituției. Salubrizarea cimitirelor va continua.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.