ACC a conectat la căldură mai multe blocuri și obiective cu menire socială

Odată cu începerea sezonului de încălzire în municipiu Chișinău, circa 20 de blocuri, grădinițe, spitale și agenți economici, care primesc căldură de la cele trei central termice din dotarea SA „Apă-Canal Chișinău”, au fost conectate la agentul termic. Pentru început, agentul termic a fost livrat obiectivelor din sfera educației și instituțiilor medicale. Blocurile de locuit primesc căldură dacă serviciul este solicitat în mod expres de gestionari, transmite IPN.

Furnizorul precizează că, din numărul total de 73 de abonați, au fost conectați la căldură 16 case, două grădinițe, două instituții medicale, un gimnaziu și un liceu. Până la sfârșitul săptămânii, vor fi conectate agent termic încă opt blocuri de locuit, dar și câteva spitale și agenți economici.

În cadrul pregătirilor pentru sezonul de termificare, furnizorul a efectuat spălarea rețelelor termice interioare ale blocurilor locative, a efectuat verificări la contoare. A reabilitat 400 de metri de rețea termică, a izolat circa 400 de metri de rețea termică. La CT Costiujeni a fost dat în exploatare noul arzător achiziționat.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.