A vrut să se sinucidă şi a luat viaţa a încă două persoane, printre care şi un bebeluş

Noaptea trecută, în raionul Râșcani, la intrarea în satul Corlăteni, a avut loc un grav accident de circulație. Un automobil de marcă Skoda Octavia a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit frontal o Toyota Auris. Ambii şoferi, doi bărbaţi de 33 şi 28 de ani, şi o fetița de trei luni au decedat la fața locului, transmite IPN.

Potrivit poliţiei, puţin după miezul nopţii, la Inspectoratul de Poliție Bălți a parvenit un apel telefonic al unei femei care a spus că, în urma unui conflict în familie, soţul ei a urcat la volanul mașinii și s-a deplasat într-o direcție necunoscută.
Acesta era în stare de ebrietate și amenința că se va sinucide. Tot atunci, la ora 00.05, Inspectoratul de Poliție Râșcani a fost informat despre producerea unui grav accident de circulație, în preajma satului Corlăteni.

Un alt şofer, martor la cele întâmplate, a spus polițiștilor că, până la ciocnirea automobilelor, conducătorul Skodei se deplasa cu viteză din direcţia Bălţi spre satul Corlăteni. Acesta i-a semnalat din faruri să-i cedeze trecerea, chiar dacă traseul era liber. La o distanţă de 400 de metri după efectuarea depăşirii a avut loc impactul.

Soția șoferului din Toyota și verișorul acesteia, care se aflau în calitate de pasageri, se află sub supravegherea medicilor.

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.