A fost prelungit contractul de furnizare a energiei electrice

Contractul de furnizare a energiei electrice încheiat cu ЗАО „Молдавская ГРЭС”, care expiră pe 31 martie, a fost prelungit până pe 30 iunie. Conform noilor condiții contractuale, începând cu 1 aprilie 2020, prețul mediu de procurare a energiei electrice pentru SA „Energocom”, cât și prețul mediu de furnizare a energiei electrice va fi cu circa 9% mai mic decât prețul mediu aplicat în baza contractelor existente, valabile până la 31 martie 2020, transmite IPN.

Administrația SA „Energocom” menționează într-un comunicat de presă că în prezent, în baza criteriilor tehnice, economice și financiare, ЗАО „Молдавская ГРЭС” este unicul producător de energie electrică capabil să acopere de sine stătător pe deplin necesitățile de energie electrică ale furnizorilor reglementați de energie electrică, operatorilor sistemelor de distribuție și operatorului sistemului de transport pe perioada respectivă.

Contractul a fost prelungit în conformitate cu prevederile dispoziției Comisiei pentru Situații Excepționale din 24 martie.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.