A fost lansat concursul pentru decernarea Premiului Național, ediția 2019

Comisia pentru decernarea Premiului Național a inițiat procesul de selectare a candidaților pentru premiere în cadrul ediției din acest an. Scrisorile de recomandare pot fi prezintate până pe 17 iulie, transmite IPN.

Dosarele candidaților sau a colectivelor de candidați care vor promova etapa examinării scrisorilor de recomandare se vor depune în perioada 22 iulie – 26 iulie. Lucrările științifice vor trebui să fie prezentate în original, iar candidatul sau colectivul de candidați la Premiul Național vor trebuie să dețină calitatea de autor sau coautor al acestora.

La concurs nu se admit persoanele care dețin Premiul Național sau Premiul de Stat, precum și lucrările sau părțile acestora premiate în cadrul edițiilor anterioare. Totodată, una și aceeași persoană nu poate fi inclusă concomitent în componența mai multor colective de candidați pretendenți.

Premiul Național constă din diplomă, medalie și recompensă bănească în valoare de 100 mii de lei. Guvernul decernează anual până la zece Premii Naționale, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Independenței.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.