A fost înregistrat al șaptelea candidat la parlamentare

Cel de-al șaptelea candidat la funcția de deputat în circumscripția electorală uninominală numărul 38, Hâncești, Anatolie Postolachi, din partea PLDM, a fost înregistrat în cursa electorală. Decizia a fost luată astăzi, 11 februarie, de către Consiliul electoral al circumscripției electorale uninominale Hâncești.

Solicitată de IPN, Zinaida Dubceac, președinta CECE Hâncești, a precizat că joi, 13 februarie, expiră termenul de prezentare a listelor de subscripție în susținerea candidaților. Iar șapte din cei opt candidați care au solicitat listele de subscripție au fost deja înregistrați.

Candidatul PUN, Vlad Țurcanu, a solicitat listele de subscripție pentru colectarea semnăturilor, însă ulterior a anunțat retragerea din cursă în favoarea candidatului independent, Grigore Cobzac, astfel că este așteptat să le întoarcă.

La funcția de deputat în circumscripția electorală uninominală Hâncești candidează Ion Mereuță, de la PDM, Ștefan Gațcan – PSRM, Olesea Stamate – PAS, Vitalie Balinschi – Partidul Politic Șor, Dorin Chirtoacă – Blocul Electoral UNIREA, Grigore Cobzac – candidat independent și Anatolie Postolachi – PLDM.

Campania electorală începe vineri, 14 februarie, iar alegerile vor avea loc în data de 15 martie.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.