39 de automobile noi au intrat în dotarea Poliției

39 de automobile, dintre care 25 de model Dacia Duster destinate îmbunătățirii capacității poliției de reacționare la apelurile de urgență ale cetățenilor și 14 de model Ford Tranzit pentru transportarea persoanelor care se află în custodia Poliției, au fost transmise Poliției, astăzi, 15 ianuarie, în cadrul unei ceremonii oficiale. Valoarea totală a achiziției este de 19,48 milioane de lei, transmite IPN.

Mijloacele de transport au fost cumpărate în cadrul Suportului Bugetar pentru Reforma Poliției, conform Acordului de finanțare încheiat între Uniunea Europeană și Republica Moldova, și vin să suplinească deficitul de autospeciale existent la nivelul structurilor teritoriale ale Poliției.

Până în prezent, cu suportul UE au fost achiziționate unități de transport pentru transportarea persoanelor deținute, pentru Serviciile investigare infracțiuni, pentru ofițerii de sector, autolaboratoare criminalistice mobile pentru cercetarea locului infracțiunii, tehnică de calcul și mijloace periferice pentru serviciile de investigații, echipament special pentru realizarea misiunii Poliției.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.