30 din 305 procese verbale: Ion Ceban acumulează peste 54% din voturi

După prelucrarea a 30 din 305 procese verbale, candidatul Partidului Mișcarea Alternativa Națională la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, se clasează pe primul loc cu peste 54% din voturi. Este urmat de candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Lilian Carp, care a acumulat aproape 26 % din sufragii, transmite IPN.

Conform rezultatelor preliminare prezentate de către Comisia Electorală Centrală, pe locul trei se situează candidatul Partidului Socialiștilor, Adrian Albu, cu 4,7%, pe locul patru candidatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Victor Chironda – 3,5%, iar pe locul cinci candidatul Partidului politic „Renaștere”, Vasile Bolea – 3%. Ceilalți concurenți electorali au acumulat sub 2% din sufragii.

După numărarea voturilor, în cazul în care niciun candidat nu întrunește mai mult de jumătate din numărul de voturi valabil exprimate, în termen de 2 săptămâni se organizează al doilea tur de scrutin cu 2 candidați care au întrunit cel mai mare număr de voturi în primul tur de scrutin.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.