20 de abonamente la Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură”

La ediția din acest an a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, în premieră vor fi oferite 20 de abonamente gratuite la încălzire și apă caldă pentru luna decembrie 2021, fondul de premii fiind dublu față de ediția precedentă. „De Hramul orașului Chișinău, Termoelectrica vine cu noi surprize și premii generoase pentru locuitorii capitalei conectați la sistemul centralizat de termoficare și fără datorii la factură”, precizează furnizorul într-un comunicat de presă, citat de IPN.

Toți proprietarii de apartamente sau locuințe care își vor achita integral factura până pe 30 septembrie curent vor fi înregistrați automat în concurs. „În cadrul celei de-a cincea ediții a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”  vom aduce motive de fericire pentru 20 familii din capitală, oferindu-le certificate la încălzire și apă caldă pentru luna decembrie curent” , a declarat Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.

Extragerea câștigătorilor va avea loc în format electronic, în prezența comisiei de organizare și validare a tombolei și a reprezentanților mass-media.

Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” va putea fi urmărită online, pe pagina de Facebook a întreprinderii și pe portalul www.privesc.eu.

În total vor fi oferite 20 abonamente a câte o lună de consum gratuit la încălzire și apă caldă pentru luna decembrie 2021. După extragere, câștigătorii vor fi apelați și invitați la sediul Termoelectrica pentru a-și ridica certificatele conform premiilor obținute.

Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” este organizată anual de Termoelectrica, începând cu anul 2017. Câștigătorii „Tombolei Termoelectrica dăruiește căldură” din anul 2020 pot fi văzuți pe pagina companiei.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.